top of page

Informasjon til agenter og DMC`s

Klyva har jobbet primært med reiselivsagenter siden 2014. Det vil si at vi har lang erfaring med booking for private grupper  fra 2 - 8 pax. Vi har flere samarbeidspartnere lokalt og sammen kan vi tilby spennende og morsomme opplevelser for gjester i alle aldre. For oss er ingen grupper like, vi ligger stor vekt på fleksibilitet og tilpassing av vår service. 

Sikkerhet

Vi har erfaring med private turer for internasjonale aktører i turistbransjen samt deres klienter, og kjenner til kravene som ligger til grunn for en vellykket opplevelse på et høyt nivå. Våre guider kommuniserer på flytende engelsk og er både sikre og selvstendige. Alle guidene er klatre - og kajakkinstruktører og har oppdatert førstehjelpskurs. 

Utstyret vi bruker er til enhver tid kontrollert og blir oppbevart på egnet sted når det ikke er i bruk.

Klyva har de nødvendige forsikringer og fokuserer på HMS og sikkerhet for både ansatte og gjester. 

Miljø 

Vi er glad i - og avhengig av naturen både på land og til sjøs. Selv om vi er en liten bedrift, gjør vi det vi kan for å holde miljøavtrykket vårt så lavt som mulig. 

  • Maten vi lager er basert på lokale råvarer og ellers så kortreist som mulig

  • Vi deler ut vannflasker i rustfritt stål til våre gjester som de får ta med seg videre på reisen sin og bruke om og om igjen

  • Vi jobber aktivt for å plukke søppel og holde kystlandskapet rent

  • I hekkesesongen viser vi respekt for fugler med reir og unger. Vi utviser ellers respekt for alt dyreliv uansett når på året vi ferdes ute. 

  • Ikke noe eannet enn fotavtrykk og gode minner blir etterlatt når vi drar hjem for dagen

53656490434_9aa6daeb1a_k.jpg

Ved en innkommende forespørsel, vil Malin - daglig leder og eier av Klyva - svare på spørsmål og be om mer informasjon fra kunden direkte eller fra dere som agent. Vi kjenner til flere lokasjoner og har kjennskap til et variert utvalg av turstier, utsiktspunkt eller skjulte perler i Øygarden. Ta gjerne kontakt, så hjelper vi med å utforme et program for en eller flere dager. Vi guider også på fjellene rundt Bergen sentrum og i fjordene nord og sør for Bergen. 

Ta kontakt på e-post eller pr telefon,  så deler vi mer informasjon og priser på pakker. 

bottom of page