top of page

Dette er vår historie

Klyva ble startet i 2008 og har drevet som eventbedrift med arrangement for teambuilding og andre samlinger, kurs og guidede turer lokalt.


Som i så mange andre sammenhenger skjedde livet - og barn, familie og hverdagslogistikk gjorde sitt for at driften i Klyva ble redusert. Fra 2015 bestod aktiviteten kun av guiding av turister på klippe og juvvandringstur med kajakk padling inkludert. I 2018 ble fenomenet bruhopping gjenopptatt som et av produktene i bedriften med voksende suksess. 


I 2020 ble det vedtatt å dele opp driften og at Klyva kun skal drive med guiding i naturen. Dette året viste seg å bli en utfordrende tid å starte med turistbaserte aktiviteter, men vi har stor tro på at dette vil ta seg opp igjen og kjører på for 2022. I 2021 gleder vi oss til å ta imot norske turister som vil oppleve vestkysten.  De andre tilbudene Klyva hadde før som var bruhopping (Øygardsspranget) og klatrekurs (Brattkortkurs Øygarden) er nå egne selskaper men alle tre samarbeider tett om å tilby natur og adrenalin til sine kunder.

bottom of page