top of page
53656363193_1f0b4f42af_k.jpg

 

Om oss

Vår visjon er å gi våre gjester ro i sinnet, spenning i kroppen og glede i hjertet. Ved å invitere folk ut i naturen, legger vi forholdene tilrette for frisk luft, fysisk aktivitet og gode samtaler. Vi tilbyr aktiviteter for personer i alle aldre og på forskjellige nivå. Fra utfordrende høye rappeller og kajakkpadling i røft hav til rolige turer og bålkos i tilgjengelig terreng.

Vi har fokus på god stemning og mestringsfølelse i naturen innenfor trygge rammer. Alle turer har innlagt pauser med mat og drikke.

 

Målet til Klyva er å skape unike minner

 

Vi har erfaring med private turer for internasjonale aktører i turistbransjen samt deres klienter, og kjenner til kravene som ligger til grunn for en vellykket opplevelse på et høyt nivå. Våre guider kommuniserer på flytende engelsk og er både sikre og selvstendige. Opplevelsene trenger ikke begrenses til Bergen, vi har kjennskap og kontakter på hele vestlandet. 

Klyva holder til i Øygarden kommune, vest for Bergen. Det er dermed kysten og havet som er vår nærmeste lekeplass, men vi er minst like glad i alle fjell, vidder og fjorder som ligger tilgjengelig i regionen vår.  

Møt teamet

127274697_3627607893971647_5989878143274

Cato

En av de som startet Klyva i 2008. Han er lærer av yrke men fjellklatrer i sinn. Cato har drevet med ulike aktiviteter i naturen siden han var liten gutt. Klatring, padling, rafting, jakt og fiske. Han er på god vei til å fullføre drømmen sin om de 7summits (det høyeste fjellet på hvert kontinent i verden) og har faktisk kun Mt Everest igjen.

 

Han er med i Klyva som guide og er en gullgruve når det kommer til å fortelle lokale historier og skrøner. Ekte lokalkunnskap og historie er han også veldig god på. Cato er klatreinstruktør og padleinstruktør. Han tilbyr kurs i begge deler.

53656602720_2a79010f6f_k_edited.jpg

Malin

Malin er eier og daglig leder av Klyva. Siden 2020 har hun jobbet fulltid som guide for turister, både i Øygarden og har også erfaring som aktivitets koordinator for reiser ellers på Vestlandet. 

De fleste oppdragene vi får, kommer hun til å ta. Hun er også ansvarlig for maten som blir servert og den som tar imot forespørsler og holder kontakten med kunden i forkant av et oppdrag.

Hun driver med kajakkpadling, klatring og allslags turer, sommer som vinter. 

Malin er som de to andre - levende opptatt av fjell og frisk luft. Ekstra høye fjell helst. Hun er opptatt av å vise frem alt det flotte naturen vår har å by på og oppfordrer gjerne gjestene vårt til å ta et bad i den friske Nordsjøen. Malin er kajakk og klatreinstruktør.

 

130187869_952199908643683_4875845830159117067_n_edited.jpg

Øystein

Den andre som var med å starte Klyva i 2008 sammen med Cato. Øystein er tømrer og dermed utnevnt til handyman og transportansvarlig.

 

Han er i tillegg en glimrende guide og en effektiv klatrer. Som eier av egen tømrerbedrift vet han viktigheten av god HMS og vi mistenker at han noen ganger går rundt med hjelm der det ikke trengs bare fordi han liker det.

 

Øystein er glad i alt som går fort. Ski, vintertoppturer, elvepadling, vannscooter. Han kan få fyr i bålet (nesten) uansett vær og er den av oss med tau OCD. Han er utdannet kajakk og klatreinstruktør. 

bottom of page