top of page

Hva kan du forvente

Med dype fjorder, høye fjell eller åpent hav, er det lett å forstå hvorfor så mange trekker mot vest når de reiser til Norge. Legger man til den sjarmerende stemningen i Bergen by og de mange bygdene med historie helt tilbake til vikingtiden, vil man kunne tilby noe for alle. Vestlandet er fylt med kontraster og spennende steder å besøke.

Øygarden er en kommune og et øysamfunn vest for Bergen by. Her har vi vårt utgangspunkt, og her har vi de fleste av tilbudene våre. 

A318599A-FF1A-4DE3-AD9F-5FF8B4F09F52.JPG

Vær


Det er mye vær. Regn og vind, gjerne i kombinasjon. Og det skifter fort.​ En grå dag kan ende i en utrolig solnedgang!

Været er ikke til hinder, men man gjør seg selv en tjeneste ved å sjekke værmeldingen og deretter kle seg etter forholdene. Det er noe fantastisk å oppleve ved alle værtyper, det handler om å være fleksibel og tilpasse aktiviteten. Vi har utarbeidet en pakkeliste for våre gjester, som kan brukes eller videresendes. Den finner du her.

Mat

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Du kan forvente å bli servert en blanding av tradisjonsmat og måltider påvirket av  de internasjonale trendene. Vi i Klyva er født og oppvokst ved havet og har dermed en naturlig tendens til å servere sjømat. Vi er opptatt av miljøvennlig matproduksjon og et sunt kosthold. Ellers kan man få det ganen behager i Bergen by, det er et bredt spekter av restauranter i sentrum. Ikke vær redd for å smake på det du får, det er generelt velsmakende og basert på sunne matvarer. 

IMG_4627.HEIC
b4f33689-5cf5-40e0-a645-c1982f0cb4f5.JPG

Aktiviteter


Kommer du til Øygarden, kan du bli med på forskjellige aktiviteter. Det beste utgangspunktet er om dere velger å ankomme med båt, slik de reiste i gamle dager. Er det av interesse, kan vi videreformidle kontakt til aktuelt foretak. 

Dere kan padle kajakk, fiske, dra krabbeteiner, klatre eller rappellere, meditere på klippene, gå korte eller lengre turer, bade, sykle, gjøre stand up padling eller bli med på coastering. Området oppfordrer til aktivitet og vi skal bidra til at det blir en spennende dag for dere eller deres gjester!

Følelser


Vi kan nesten garantere at du kommer til å oppleve forskjellige sinnsstemninger under ditt besøk. Det kan være du utfordrer deg selv i en høy rappell og kjenner på mestring mens du beveger deg nedover fjellveggen, det kan være gleden av å smake på hjemmelaget bakst, sjokket av den sunne, friske temperaturen i Nordsjøen når du hopper uti, eller stoltheten av å ha gått en utfordrende tur. Kanskje du blir overveldet av en magisk solnedgang eller du kjenner ro av å ligge stille på berget og høre bølgene slå mot land, langt fra by og mobildekning.  Vær forberedt, du vil ikke angre. 

53656493099_e9424e1e2a_k.jpg
bottom of page